Bogota

Afgelopen najaar bezocht FELiRe Colombia om daar voorgangers, docenten, studenten en gemeenteleden te spreken die gebruik maken van de boeken van FELiRe. We hebben hen gesproken over de boeken, welke ze veel gebruiken, hoelang geleden ze al boeken per post hebben ontvangen en wat ze nog graag aan nieuwe boeken zouden zien.

Op enig moment waren we op bezoek bij een voorganger in Medellín toen toevallig die dag een collega uit Paraguay op bezoek was. Toen die hoorde waarvoor wij kwamen, stak hij zijn hand op: ‘Ik heb ook boeken van FELiRe, begin jaren negentig via de post ontvangen van Ricardo Cerni’.
Sergio heeft tijdens de reis ook kans gezien om een paar nieuwe adressen te vinden die als depot van FELiReboeken kunnen dienen; vandaaruit kunnen de boeken verder worden verspreid en dat scheelt behoorlijk in de kosten.

Sergio en Hans waren onder andere ook te gast bij pastor Daniel Lancherós, voorganger van de Cristo Reï kerk in de miljoenenstad Bogotá. Kijk hieronder naar het filmpje van het bezoek aan hen.